Vandaag een dagje vrij met de dochter en dan is altijd de vraag 'welk lekkers gaan we eten?' Plots zag ik daar mijn bananen liggen die er te rijp uitzagen en in de diepvries kwam ik verse frambozen uit eigen tuin tegen. We hebben onze frambozenstruiken te hard laten groeien en we zijn naar een zelfplukweide geweest. Ons buikje en de diepvries waren er blij mee. Havermout en bakmeel ligt standaard in de kast en ons ontbijt-idee was ontstaan. Alle Credits gaan naar mijn twee-jarige: zij heeft niet alleen de cake versierd met de frambozen (en mij extra werk gegeven want alles zag roos inclusief haar hele lijf) zij kwam ook op het idee om er appel in te doen! Ze wou absoluut een appel, ze stond naast de fruitkom. En ken je dat, die peuter pakt er 2 happen van en moest hem niet meer hebben dus doet ze er stukjes van af en legt ze tussen het beslag. Achja een helpende hand en extra input is altijd welkom. Dus check zeker dat ontbijt receptje, wij hebben alvast deze morgens de helft opgesmuld!
Kookgroetjes eveline
Op het menu vandaag: een roosachtig ontbijt
« Wat komt hier allemaal te staan De paashaas bracht een paasbrood »
Reactie plaatsen
Reacties